Leilegheit 2

Krakereid bustadfelt, 6740 SELJE

Pris

kr 2 680 990,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 680 990,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 76 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Vest Bygg & Bustad AS
6763 Hornindal
hornindal@skalahus.no
Tlf: 919 08 598

Eksterne lenker

Fotoweb

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Bustadfeltet Krakereid ligg nær Selje sentrum. Feltet ligg i tilknyting til bustadfelt på Reset og bebyggelse i Krakereid. Eigedomen ligg sentralt i eit meget familievennlig og roleg bustadområde med kort veg til butikkar, skule og barnehage.

TOMANNSBUSTAD
Mikill er ein vertikaldelt tomannsbolig på eitt plan med moderne uttrykk. Kvar bueining har eit bruksareal på 76m2 og består av entre, stove og kjøkken, bad/vaskerom, bod og 2-3 soverom. Dette kan du velge sjølv etter kva du har behov for.

Innvendige veggar og tak kles med ferdigmalte panelplater i lyse fargar. Golv i tørre rom får laminatgolv. Flislagte golv på bad og delvis golv i entre. Baderomsplater av typen Fortissimo 3091 Denver white.
Det blir varmekablar med termostat i entre og bad. Det leverast kjøkkeninnredning fra Sigdal. Ved salg tidleg i byggefasa kan kjøpar påvirke materialvalg og innredning i bustaden mot eit pristillegg.

Ta gjerne kontakt for å avtale ei uforpliktande møte.

Generelle forhold

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som ei orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er derfor gitt med forbehold om at utbyggar kan foreta mindre endringar om dette skulle vise seg nødvendig eller ynskjeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er nytta i prospektet kan avvike ifrå verkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektets beskrivelse går føre dette prospektet der det måtte være avvik.

Forutsetter etablering av 5m2 tilgjengelig utvendig sportsbod pr. bueining.

Leilighetsnummer

2

Krakereid bustadfelt, 6740 SELJE

Loading map...
Les mer om nabolaget